BG HomeАгенция
BG Home
град
Слънчев Бряг
адрес
офис 3
телефон
0877353035
страница
Ние от екипа на BG Home искаме да Ви осигурим най-качественото обслужване относно покупката и/или продажбата на недвижим имот. Нашите услуги не се изчерпват само с намирането, консултирането и продажбата, но и в последващотото обслужване,което съпътства цялостния процес.

-Ние ще подберем за Вас обектите, ще проверим всички необходими документи, ще осигурим достъп, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем за представителството пред нотариус,банки, общини и управляващи компании.

-Ние ще Ви окажем съдействие относно избора на застраховка и ще Ви предоставим най-добрите възможности налични на пазара.

-Ще подберем със самите вас необхидимите и желани мебели, изготвяйки дизайна по ваш вкус и осигурявайки съответния монтаж.

-Не на последно място можем да осигурим „welcome“ пакет за всички гости и собственици.Избирайки да се доверите на BG Home вие правите правилния избор. Ние няма да ви подведем и ще застанем до Вас във всяка ситуация.

Елата при нас, за да Ви покажем красотата на нашата държава. С удоволствие ще извървим заедно пътят от мечтата Ви до нейното реализиране в намирането на най-подходящия за Вас дом.

разгледай всички оферти на агенцията

На лист На карта