Как да се регистрирам като частно лицеИмате друг въпрос?


Пишете ни

форма за контакти

Обадете се

+359 888 13 76 13

Как да се регистрирам като частно лице

Изберете този вид регистрация в случай, че не извършвате по занятие сделки с недвижими имоти. Затова този вид регистрация е по-подходящ в случай, че Вие сте: собственик на имота, за който ще публикувате обява; пълномощник на собственика на имота, за който ще публикувате обява за продажба или наем; строителна компания; частен съдебен изпълнител; фирма или лице, което търси имот за себе си или свои близки и иска да се ползва в пълнота от възможностите на spoti.info.


Когато започнете регистрацията, се опитайте да се концентрирате максимално и без да бързате въведете необходимата информация в полетата за регистрация. Особено важни са полетата, чието попълване е задължително.


На първо място въведете потребителско име, което лесно ще запомните. Това потребителско име не е видимо за другите посетители на сайта. То Ви е необходимо за последващо влизане в spoti.info.


Изберете парола за достъп – комбинация, която да включва цифри и букви.


Запишете някъде (на хартия или друго обичайно място) своето потребителско име и парола, за да не ги забравите.


След въвеждане на Вашия е-мейл, проверете няколко пъти дали правилно сте го изписали.


Въпреки, че полетата „име и фамилия“ и „телефон“ не са задължителни, ние Ви препоръчваме да попълните тази информация, защото това повече ще Ви помогне отколкото да Ви навреди. Попълнете тези полета като дадете истинското си име и фамилия, изписано правилно и с главни букви (напр. Георги Павлов), както и Ваш валиден телефонен номер, особено ако продавате или давате имот под наем. Нашият опит показва, че клиентът (Вашите потенциални купувачи или наематели) проявяват по-голям интерес към обяви, в които има максимална яснота за това кой предлага имота. Освен това в повече от 70% от случаите потенциалния купувач, съответно наемател предпочита да се свърже с Вас по телефон вместо по е-мейл и бързо да получи повече подробности за собствеността преди да прецени дали иска да дойде на оглед.


Днес времето е ограничено за всички и затова тези, които са посочили телефон за контакт имат по-голям шанс да достигнат по-бързо до купувачите и наемателите.


След като приключите с въвеждане на Вашите данни в регистрационната форма и преди да завършите Вашата регистрация с бутона „регистрация“, прочетете внимателно Общите ни условия и поставете отметка в уверение на Вашето съгласие с условията за ползване на spoti.info.