Как да се регистрирам като АгентИмате друг въпрос?


Пишете ни

форма за контакти

Обадете се

+359 888 13 76 13

Как да се регистрирам като Агент

Изберете този вид регистрация в случай, че сте физическо лице, което извършва по занятие сделки с недвижими имоти. Затова този вид регистрация е по-подходящ в случай, че Вие сте: лице, което работи в агенция за недвижими имоти или във фирма за управление на недвижими имоти, например (апарт-хотел). Този вид регистрация е подходяща и за тези физически лица, които работят във фирма, която търси имоти за свои клиенти – купувачи или наематели и искат да се ползват в пълнота от възможностите на spoti.info.


Когато започнете регистрацията, се опитайте да се концентрирате максимално и без да бързате въведете необходимата информация в полетата за регистрация.


Особено важни са полетата, чието попълване е задължително.


На първо място въведете потребителско име, което лесно ще запомните. Това потребителско име не е видимо за другите посетители на сайта. То Ви е необходимо за последващо влизане в spoti.info.


Изберете парола за достъп – комбинация, която да включва цифри и букви.


Запишете някъде (на хартия или друго обичайно място) своето потребителско име и парола, за да не ги забравите.


След въвеждане на Вашия е-мейл, проверете няколко пъти дали правилно сте го изписали.


Полето „име и фамилия“ също е задължително при този вид регистрация, защото Вашият профил във spoti.info е Вашата визитна картичка в сайта и смятаме за абсолютно задължително Вашето име да бъде част от нея. Ето защо, попълнете това поле като дадете истинското си име и фамилия, изписани правилно и с главни букви (напр. Христо Илиев). Нашият опит (а сигурно и Вашият) показва, че клиентът (Вашите потенциални купувачи или наематели) проявяват по-голям интерес към обяви, в които има максимална яснота за това кой предлага имота.


Въпреки, че полетата „телефон“, „град“, „адрес на офис“ и „Агенция“ не са задължителни, ние горещо Ви препоръчваме да въведете тази информация точно и коректно. Нашият опит показва, че в повече от 70% от случаите потенциалния купувач, съответно наемател предпочита да се свърже с Вас по телефон вместо по е-мейл и бързо да получи повече подробности за собствеността преди да прецени дали иска да дойде на оглед. Въвеждането на тази информация, от друга страна, показва на клиента, че Вие сте част от екип на истинска фирма, специализирана в тази дейност. Тя е важна и за това клиентът да се ориентира кой е района, в който обичайно работите.


Тази информация във Вашия профил е от значение и защото, дори да не публикувате обяви за имоти в spoti.info, профилът Ви в сайта, ще даде възможност на клиенти, които търсят да закупят или наемат имот или на такива, които предлагат имот за продажба или под наем във Вашия район да Ви намерят по-лесно и да се свържат с Вас по най-удобния за тях начин - по телефон, е-мейл или на място във офиса, в който работите.


Препоръчваме Ви също да „качите“ Ваша снимка в профила си. Все повече агенти (и у нас, и в чужбина) поставят техни снимки, както на визитните си картички, така и в интернет обявите за имоти. Едва ли трябва да Ви казваме каква трябва да бъде Вашата снимка и как да бъдете облечен на нея – вярваме, че от Вашия опит достатъчно сте научил какъв е стандартът в тази сфера и кое внушава доверие у Вашите клиенти.


След като приключите с въвеждане на Вашите данни в регистрационната форма и преди да завършите Вашата регистрация с бутона „регистрация“, прочетете внимателно Общите ни условия и поставете отметка в уверение на Вашето съгласие с условията за ползване на spoti.info.