Как да се регистрирам като АгенцияИмате друг въпрос?


Пишете ни

форма за контакти

Обадете се

+359 888 13 76 13

Как да се регистрирам като Агенция

Изберете този вид регистрация в случай, че сте юридическо или физическо лице - търговец , което извършва по занятие сделки с недвижими имоти. Затова този вид регистрация е по-подходящ в случай, че Вие сте: агенция за недвижими имоти или фирма за управление на недвижими имоти, както и за тези фирми, чиято дейност е свързана с търсене на имоти за свои клиенти – купувачи или наематели и искате да се ползвате в пълнота от възможностите на spoti.info.


Когато започнете регистрацията, се опитайте да се концентрирате максимално и без да бързате въведете необходимата информация в полетата за регистрация.


Особено важни са полетата, чието попълване е задължително.


На първо място въведете потребителско име, което лесно ще запомните. Това потребителско име не е видимо за другите посетители на сайта. То Ви е необходимо за последващо влизане в spoti.info.


Изберете парола за достъп – комбинация, която да включва цифри и букви.


Запишете някъде (на хартия или друго обичайно място) своето потребителско име и парола, за да не ги забравите.


След въвеждане на Вашия е-мейл, проверете няколко пъти дали правилно сте го изписали.


Въпреки, че полетата „лице за контакт“ и „телефон“ не са задължителни, ние Ви препоръчваме да въведете тази информация, а именно – име на лицето, което е определено във фирмата Ви да отговаря за отношенията Ви със spoti.info, както и телефон за контакт с това лице. Тези данни са необходими с цел по-лесна комуникация, а именно - за да може да се свържем с Вас в случай на спешност и да знаем кого да търсим, за да не притесняваме хора от Вашата фирма, които нямат отношения към тази дейност.


По-нататък във формата за регистрация следва да посочите данни за самата агенция за недвижими имоти, за която работите. Всички полета в тази част за задължителни за попълване по две основни съображения. Първо: тази информация ни е необходима като администратор на сайта spoti.info, защото ние се стремим да предоставим на нашите клиенти максимално точна, истинска и вярна информация, както за самите имоти, така и за лицата, които предлагат такива в spoti.info. Второ, попълването на тази информация ще помогне и на Вас самите като фирма, защото профилът на Вашата агенция в spoti.info е нейната визитна картичка в сайта и смятаме за абсолютно задължително тази информация да присъства в една визитка. Нашият опит (а сигурно и Вашият) показва, че клиентът (Вашите потенциални купувачи или наематели) проявяват по-голям интерес към обяви, в които има максимална яснота за това кой предлага имота. От друга страна, наблюденията ни сочат, че повече от 70% от случаите потенциалния купувач, съответно наемател предпочита да се свърже с агенцията по телефон вместо по е-мейл и бързо да получи повече подробности за даден имот преди да прецени дали иска да дойде на оглед. Тази информация е важна и за това клиентът да се ориентира кой е района, в който Вашата агенция обичайно работи.


Тази информация във Вашия профил е от значение и защото, дори да не публикувате обяви за имоти в spoti.info, профилът Ви в сайта, ще даде възможност на клиенти, които търсят да закупят или наемат имот или на такива, които предлагат имот за продажба или под наем във Вашия район да Ви намерят по-лесно и да се свържат с Вас по най-удобния за тях начин - по телефон, е-мейл или на място във офиса Ви.


Ето защо, попълнете тези полета като дадете верните и точни данни. Проверете написаното, за да се уверите, че не сте допуснали грешки.


Препоръчваме Ви също да „качите“ снимка на Вашето лого в профила си. Вашата марка и лого Ви прави не само по-лесно разпознаваеми за клиентите Ви, но то говори на клиентите Ви много повече за Вас отколкото можете да си представите.


След като приключите с въвеждане на Вашите данни в регистрационната форма и преди да завършите Вашата регистрация с бутона „регистрация“, прочетете внимателно Общите ни условия и поставете отметка в уверение на Вашето съгласие с условията за ползване на spoti.info.