имот


Продава Къща
Огуста, 14, Близнаци , Аврен, Варна
обява номер: 729

128 750 EUR

4 спални
2 бани

категория
Продава
тип
Къща
площ m2
161
етаж
2
брой етажи
2
вид строителство
тухла
отопление
локално
климатизация, паркомясто / гараж, двор, без комисионна,
ЗП - 75кв.м РЗП 161 кв.м, двор 600кв.м. първи етаж: антре, килер, санитарен възел, спалня, всекидневна с кухня, веранда с барбекю; втори етаж: три спални, санитарен възел, тераса. Локално парно с котел на пелети, климатик, качествени мебели. Цената без комисионна за купувача.
...
Обявена съвсем наскоро за продажба тази къща по всички параметри е идеално подходяща за пълноценен, целогодишен и напълно комфортен живот за голямо семейство, състоящо дори от няколко поколения, ако щете. На пръв поглед това не е много голяма къща, обаче планировката и толкова добре измислена, че позволява да настани родители, деца и внуци разпределени по своите стаи, без те да се засичат и си пречат помежду си. Убедете се сами!
Пространството в къщата е организирано по следния начин: на първия етаж разположена е гостната стая с обособен разкошно мебелиран кухненски кът с комфортна трапезария и излез на двора и верандата, освен това на първия етаж са килера, санитарния възел и, най-важното - едната от четирите спални. На втория етаж са разположени три просторни спални, две от които са с излез на голяма покрита тераса, санитарен възел.
Интериора на къщата е решен и представен в стила на класиката. Текстурата на натуралното дърво и природната рисунка на сивия гранит допринасят за атмосферата на къщата изисканост и деликатност, а големите френски прозорци, предвидени от архитектурата на къщата, пропускат в нея максимално количество топлина и светлина, които неизбежно ще ви прегърнат дори през някой слънчев зимен ден…

Агенция:
Своя Вотична в Европе

+359876111535